Γουάντα Νάρα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από τους δημοσιογράφους ότι έχω λευχαιμία» (ΦΩΤΟ)

Γουάντα Νάρα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από τους δημοσιογράφους ότι έχω λευχαιμία» (ΦΩΤΟ)

Η Γουάντα Νάρα μίλησε πρώτη φορά μετά τη σοβαρή αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη σοβαρή αποκάλυψη του Αργεντινού δημοσιογράφου, Χόρχε Λανάτα, ο οποίος υποστήριξε στην εκπομπή του στο Radio Mitre, ότι η Γουάντα Νάρα πάσχει από λευχαιμία, η 36χρονη σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι έσπασε την σιωπή της πρώτη φορά.

Η Γουάντα Νάρα μέσω ενός ποστ στο Instagram έδωσε μία πιο σαφή εικόνα σχετικά με το τι πραγματικά έγινε. Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ούτε όταν θα γνωρίζει ακριβώς το τι της συμβαίνει.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παρ’ όλο που προσπάθησε να προστατέψει τα παιδιά της από αυτό, κυρίως λόγω του ότι δεν έχει ακριβή διάγνωση ακόμα, πληροφορήθηκαν τα πάντα από τους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά τα λόγια της Γουάντα Νάρα μετά από την αποκάλυψη για την υγεία της: «Είμαι εδώ, μετά από κάποιες μέρες που επέλεξα να κλειστώ στον εαυτό μου και θέλω να σας πω κάποια πράγματα.

Την Τετάρτη αποφάσισα να κάνω κάποιες εξετάσεις ρουτίνας, που τις κάνω μία φορά τον χρόνο ή όταν θέλω να ταξιδέψω.

Υπήρξαν κάποιες αρνητικές τιμές στις εξετάσεις μου και έτσι αναγκάστηκα να νοσηλευτώ.

Την Πέμπτη έφυγα από την κλινική και πήγα σε έναν διαμορφωμένο χώρο, όπου μπορούσα να κάνω κάποια τεστ για να υπάρξουν κάποια πιο σαφή δείγματα όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα.

Όπως κάθε μάνα, αποφάσισα να κρύψω τα δάκρυα και τις ανησυχίες από τα παιδιά μου, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει μία πιο ακριβής διάγνωση.

Δυστυχώς, όμως τα παιδιά το έμαθαν από τους δημοσιογράφους την Παρασκευή, ενώ εγώ καλά – καλά δεν ήξερα τι έχω.

Τα παιδιά μου θα τα είχαν μάθει όλα από εμένα, αλλά αποφάσισα να τους το πω έχοντας περισσότερες εξετάσεις στα χέρια μου και πάνω από όλα θα τους το έλεγα όταν ήθελα εγώ.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους και όλους εσάς που μου δείξατε αγάπη. Είμαι ήδη στο σπίτι και περιμένω περαιτέρω εξετάσεις, μετά από υποδείξεις των επαγγελματιών που βρίσκονται στο πλευρό μου.

Όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα θα συμβούν θα παραμείνουν στην ιδιωτικότητα μου, επειδή θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X