Στα «ραντάρ» της Τότεναμ ο επιθετικός της Λιλ Τζόναθαν Ντέιβιντ

Στα «ραντάρ» της Τότεναμ ο επιθετικός της Λιλ Τζόναθαν Ντέιβιντ
Photo Credits: INTIME

Η Τότεναμ φέρεται να εξετάζει τον επιθετικό της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ, ως πιθανό αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Άγγελος Ποστέκογλου να δήλωσε πως ο Χάρι Κέιν παραμένει απόλυτα αφοσιωμένος στην Τότεναμ, ωστόσο παραδέχθηκε πως υπάρχει ακόμα μέλλον μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Οι «σπερς», πάντως, βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση αντικαταστάτη σε περίπτωση, που ο Χάρι Κέιν δεν συνεχίσει στην ομάδα. Θυμίζουμε, ο Άγγλος επιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου, αλλά η πρότασή της, ύψους 70 εκατ. ευρώ, απορρίφθηκε. Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι οι Βαυαροί δεν θα επιστρέψουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του παίκτη στο βόρειο Λονδίνο έχει μπει στον τελευταίο του χρόνο.

Πάντως, αν ο Κέιν αποχωρήσει, τελικά, από την Τότεναμ, η τελευταία φαίνεται πως έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του! Ο δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι ισχυρίζεται ότι ο επιθετικός της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ, έχει μπει για τα καλά στα «ραντάρ» του λονδρέζικου συλλόγου.

Ο 23χρονος Αμερικανός, ο οποίος έχει πετύχει 58 γκολ σε 136 εμφανίσεις με τους «λιλουά», έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τους Γάλλους. Η Λιλ έχει κάνει σαφές πως η τιμή του παίκτη κυμαίνεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ και λέγεται ότι είναι πρόθυμη να πει το «ναι» εάν φτάσει μια τέτοια προσφορά στα γραφεία της.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X