Νέο άκυρο του Σον στη Σ.Αραβία: «Αν ήθελα θα ήμουν ήδη εκεί, όχι στην Τότεναμ»

Νέο άκυρο του Σον στη Σ.Αραβία: «Αν ήθελα θα ήμουν ήδη εκεί, όχι στην Τότεναμ»
Photo Credits: INTIME

Για ακόμη μία φορά ο Σον απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της Τότεναμ υποσχέθηκε να παραμείνει ο Σον, με τον Νοτιοκορεάτη να αποκλείει για ακόμη μία φορά το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου στο Περθ ενόψει ενός φιλικού προετοιμασίας με τη Γουέστ Χαμ.

«Μάλλον αν ήθελα να πάω εκεί (Σαουδική Αραβία) θα ήμουν εκεί, όχι εδώ», είπε γελώντας. «Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Προφανώς τα χρήματα είναι επίσης σημαντικά, αλλά ονειρεύομαι να παίξω στην Premier League και να κάνω πολλά πράγματα ακόμα.

Ειδικά την περασμένη σεζόν υπέφερα σωματικά. Αυτός δεν είναι ο Sonny που ξέρω. Θέλω λοιπόν να αποδείξω ότι αυτή τη σεζόν είμαι ο Sonny που όλοι ξέρουμε. Θέλω να το αποδείξω στον εαυτό μου και θέλω να προσφέρω στην ομάδα όπου ανήκω.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία, κάτι που είναι πραγματικά, πολύ ενδιαφέρον. Αλλά η Premier League εξακολουθεί να αποτελεί το όνειρο μου να παίζω και ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X