Τα βρήκε με την Τσέλσι για τον Αμπάντου η Λιντς

Τα βρήκε με την Τσέλσι για τον Αμπάντου η Λιντς
Photo Credits: INTIME

Ο Ίθαν Αμπάντου θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Λιντς, καθώς τα «παγόνια» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτησή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Championship για να ενισχύσει την προσπάθεια της Λιντς για άμεση επάνοδο στην Premier League, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ίθαν Αμπάντου.

Τα «παγόνια» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Ουαλού αμυντικού, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο Λιντς για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, η μεταγραφή «έκλεισε» με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 8 εκατ. ευρώ.

O Αμπάντου ανήκει στην Τσέλσι από το 2017, ενώ οι «μπλε» τον παραχωρούσαν κάθε χρόνο με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπέτσια στη Serie A, με την οποία μέτρησε 35 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X