ΑΕΚ: Χατζισαφί και Πινέδα τα σήκωσαν... όλα φέτος!

ΑΕΚ: Χατζισαφί και Πινέδα τα σήκωσαν... όλα φέτος!
Photo Credits: INTIME

Εχσάν Χατζισαφί και Ορμπελίν Πινέδα σήκωσαν τα πάντα φέτος, μεταξύ αυτών και το νταμπλ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ έκαναν τη διαφορά για τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα φτάνοντας τους τρεις τίτλους μέσα σε μία σεζόν.

Η ΑΕΚ φέτος κατάφερε να έχει παίκτες βασικούς και στις εθνικές τους ομάδες. Και μάλιστα σε αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, τα οποία διεκδικούν τίτλους με πολύ καλές πιθανότητες για ενδεχόμενη κατάκτηση.

Αυτό ίσχυσε και με τους Εχσάν Χατζισαφί και Ορμπελίν Πινέδα, οι οποίοι μετά το πανάξιο νταμπλ με την Ένωση, κατέκτησαν και τρίτο τίτλο αμφότεροι με τα χρώματα της εθνικής τους ομάδας.

Ο Ιρανός αμυντικός πήρε και το πρώτο ασιατικό Nations Cup της ασιατικής ζώνης με την εθνική του ομάδα, αφού νίκησαν στον τελικό το Ουζμπεκιστάν με 1-0 χάρη σε γκολ του Αζμούν στο 50ο λεπτό.

Ο Χατζισαφι αγωνίστηκε αγωνίστηκε βασικός και σε όλο το 90λεπτο και ήταν εννοείται και ο αρχηγός. Στο 90+5’ δέχτηκε κίτρινη κάρτα και έκανε γενικά ένα πολύ καλό ματς αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ.

Ο Πινέδα, από την πλευρά του κατέκτησε τα ξημερώματα τον τρίτο του τίτλο για φέτος. Mε το μετάλλιο του νικητή του Gold Cup επιστρέφει και ο ίδιος, καθώς το Μεξικό νίκησε 1-0 τον Παναμά στον τελικό της διοργάνωσης και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο Μεξικανός άσος ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του. Στο 63′ κέρδισε την αποβολή του Κάμινγκς ενώ από τα δικά του πόδια ξεκινά το γκολ της νίκης στο 88′, με τον Σαντιάγκο Χιμένες να κρίνει την αναμέτρηση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X