Η Βαλένθια πήρε τον Κάσιους Ρόμπερτσον

Η Βαλένθια πήρε τον Κάσιους Ρόμπερτσον
Photo Credits: INTIME

Την απόκτηση του γκαρντ της Ομπραντόιρο και ενός εκ των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος Ισπανίας, Κάσιους Ρόμπερτσον, ανακοίνωσε η Βαλένθια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της Βαλένθια για τα επόμενα δύο έτη έγινε και επίσημα ο Κάσιους Ρόμπερτσον. Οι «νυχτερίδες» ανακοίνωσαν την απόκτησή του, τονίζοντας την εκρηκτικότητά του στο σκοράρισμα.

Προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ο Καναδός γκαρντ σημείωσε με την Ομπραντόιρο, στο πρωτάθλημα Ισπανίας, 17,4 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, καταγράφοντας 14.3 μονάδες το σύστημα αξιολόγησης, κατά μέσο όρο. Βρέθηκε, μάλιστα, στην τρίτη θέση των σκόρερ της ACB, πίσω μόνο από τον Σον Μοντέρο (17,6 πόντους) και τον Σάνον Έβανς (21 πόντους). Άρχισε, παρ’ όλα αυτά, την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Ιταλία και τη Ρέτζιο Εμίλια (9,3 πόντοι, 1,9 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ σε 11 αγώνες).

Ο 29χρονος πλειμέικερ ξεκίνησε την καριέρα του από το Κολλέγιο Κανίσιους του Μπάφαλο (2014-17), συνεχίζοντας στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι για τη σεζόν 2017-18. Εν συνεχεία έπαιξε στο Σάμερ Λιγκ του 2018 με τους Ατλάντα Χοκς, αποτυγχάνοντας να βρει θέση στο NBA. Έτσι, ήρθε πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπάιροίτ, λίγο αργότερα. Το 2019-20 αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη Φορτιτούντο Μπολόνια, εκτελώντας την πρώτη του θητεία στην Ομπραντόιρο, μέχρι το 2022. Επιστρέφοντας στη Γαλικία το Νοέμβριο του 2022, μετά από μία θητεία 3 μηνών στην Ιταλία. Πέρασε, επιπλέον, ένα πολύ μικρό διάστημα στους Σκάρμπορο Σούτινγκ Σταρς και το πρωτάθλημα του Καναδά, τον περασμένο Μάιο (3.1 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 8 αγώνες).

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X