Στη φυλακή για «χάρη» του Εσκομπάρ: Ο παίκτης-σύμβολο που θυσίασε ένα Μουντιάλ στο βωμό των βαρόνων

Στη φυλακή για «χάρη» του Εσκομπάρ: Ο παίκτης-σύμβολο που θυσίασε ένα Μουντιάλ στο βωμό των βαρόνων

Στο κέντρο των πάντων ήταν μια απαγωγή...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι από αυτούς που αποτελούν μια κατηγορία μόνοι τους. Έπαιζε πολύ έξω από την περιοχή του, δοκίμαζε υπερβολικά συχνά ντρίμπλες μακριά από αυτή, έκανε πράγματα που δεν έχεις ξαναδεί, το παρουσιαστικό του δεν σου επέτρεπε να τον ξεχάσεις. Πέρα όμως από εκκεντρικός, ήταν και μύθος της Λατινικής Αμερικής. Πρωταθλήματα, Copa Libertadores, γάντια βασικού στην Εθνική για πάνω από δεκαετία.

Δυστυχώς για τον Ρενέ Χιγκίτα, όταν η Κολομβία πάτησε το χορτάρι του Rose Bowl της Pasadena το 1994 ως φαβορί για την κατάκτηση του Mundial, εκείνος έβλεπε τους αγώνες από την τηλεόραση. Ο λόγος; Η συμμετοχή του σε μια απαγωγή.

Τον Ιούλιο του 1992, είχε αρχίσει η πτώση του Πάμπλο Εσκομπάρ. Μόλις είχε δραπετεύσει από την Catedral, τη φυλακή που είχε χτίσει μόνος του και «εξέτιε» ποινή εκεί μέσα με party, κορίτσια, το καλύτερο φαγητό, γήπεδο ποδοσφαίρου, επισκέψεις παικτών της Εθνικής. Όλα αυτά, φυσικά υπό την επιτήρηση των δικών του ανδρών.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X