Ο Πινέδα... κέρασε κεσαντίγιας (ΦΩΤΟ)

Ο Πινέδα... κέρασε κεσαντίγιας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα έκανε το όνειρο του μικρού παιδιού από την Αιθιοπία πραγματικότητα, κάνοντάς του δώρο κεσαντίγιας και εμφανίσεις της εθνικής του Μεξικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή κίνηση του Ορμπελίν Πινέδα σε συνεργασία με την εθνική Μεξικό!

Ένα VIDEO με ένα μικρό παιδί που… απαρνιέται την πατρίδα του την Αιθιοπία και θέλει να γίνει… Μεξικανός για να τρώει κεσαντίγιας, έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό έπεσε στην αντίληψη των ανθρώπων της εθνικής Μεξικού, η οποία βρίσκεται στις ΗΠΑ και προετοιμάζεται για τον τελικό του Gold Cup, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Παναμά.

Οι Μεξικανοί φρόντισαν να γίνει συνάντηση του μικρού παιδιού με τον Ορμπελίν Πινέδα και στον Σαντιάγο Χιμένες, οι οποίοι εκπλήρωσαν το όνειρό του, του έδωσαν κεσαντίγιας, αλλά και δώρα, όπως εμφανίσεις της εθνικής τους και κουκλάκια.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X