«Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τη Λέστερ για πιθανή μεταγραφή του Γιάνικ Βέστεργκααρντ»

«Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τη Λέστερ για πιθανή μεταγραφή του Γιάνικ Βέστεργκααρντ»
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον και επαφή της ΑΕΚ με τη Λέστερ για τον Γιάνικ Βέστεργκααρντ αποκαλύπτει η Sun

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αμυντικό της Λέστερ, Γιάνικ Βέστεργκααρντ αποκαλύπτει η Sun.

«Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσφέρει στον Βέστεργκααρντ μία διαδρομή απόδρασης από την κόλαση της Λέστερ», αναφέρει το ρεπορτάζ της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας που επισημαίνει πως ο έμπειρος αμυντικός έπεσε στη δυσμένεια του Ρότζερς και για αυτό δεν έπαιζε.

Υπογραμμίζεται ότι ο Δανός αμυντικός έκανε μια σπάνια εμφάνιση για 45 λεπτά της νίκης 1-0 της Leicester στην προετοιμασία της Νορθάμπτον χθες, στο πρώτο ανεπίσημο παιχνίδι του Έντσο Μαρέσκα στον πάγκο. Και εν συνεχεία η Sun αναφέρει: «Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τις “αλεπούδες” για μία πιθανή μεταγραφή του Γιάνικ Βέστεργκααρντ, αν και η αποτίμηση του Vestergaard από τους Έλληνες στα περίπου 4 εκατομμύρια λίρες ήταν πολύ χαμηλότερη από την αποτίμηση της Λέστερ».

«Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τη Λέστερ για πιθανή μεταγραφή του Γιάνικ Βέστεργκααρντ»

«Αυτή τη στιγμή ο Γιάννικ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με όλους τους παίκτες μου», δήλωσε ο Μαρέσκα, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του παίκτη. «Είναι ο παίκτης μας, προπονείται μαζί μας, αυτό είναι, θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον», συμπλήρωσε ο Ιταλός προπονητής.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται επίσης πως «η ΑΕΚ ελπίζει να τον αποκτήσει με μειωμένη τιμή με όπλα το ότιη Λέστερ είναι στην Τσάμπιονσιπ με έναν νέο προπονητή που θέλει να φτιάξει τη δική του ομάδα».

Και καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρει πως «η Λέστερ θέλει να ανακτήσει μέρος από τα 15 εκατ. λίρες που δαπάνησε, αλλά  με ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του, ίσως χρειαστεί να συμβιβαστεί με περίπου 5 εκατομμύρια λίρες. Ακόμη και αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ δαπανηρό για την ΑΕΚ που θα δυσκολευόταν να καλύψει τους μισθούς των 60.000 λιρών την εβδομάδα του Βέστεργκααρντ, εκτός αν η Λέστερ σηκώσει μέρος αυτού του οικονομικού βάρους».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X