Τσιγκρίνσκι: «Θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να δοκιμάσω κάτι νέο ή να μείνω στην Ελλάδα»

Τσιγκρίνσκι: «Θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να δοκιμάσω κάτι νέο ή να μείνω στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Για το μέλλον του μίλησε ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και του Ιωνικού, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το μέλλον του μίλησε ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και του Ιωνικού, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πότε σκέφτεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

«Όταν είχε τελειώσει το ελληνικό πρωτάθλημα, ο ατζέντης μου μυ είπε ότι μιλούσε με κάποιες ομάδες, αλλά το θέμα δεν κατέληγε σε λεπτομέρειες. Για να είμαι ειλικρινής, έπαιξα πολύ καιρό στην Ουκρανία και ξέρω το ποδόσφαιρό μας. Τώρα θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον για μένα να δοκιμάσω κάτι νέο ή να μείνω στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Τσιγκρίνσκι.

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Σαχτάρ, απάντησε: «Ας είμαστε ρεαλιστές. Γιατί να μαζέψει η Σαχτάρ βετεράνους; Έχουν αρκετούς έμπειρους παίκτες: Ρακίτσκι, Στεπανένκο, Πιάτοφ. Έτσι, η πρόσκλησή μου στη Σαχτάρ είναι από τη σφαίρα της φαντασίας και είμαι ρεαλιστής».

Καταλήγοντας ο Τσιγκρίνσκι αναφέρθηκε και στο μέχρι πότε σκοπεύει να παίζει. «Ίσως ένα ή δύο χρόνια. Ας δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση», υπογράμμισε ο έμπειρος στόπερ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X