Εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με Ντούσαν Τάντιτς για «το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο»

Εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με Ντούσαν Τάντιτς για «το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο»
Photo Credits: INTIME

Τον Ολυμπιακό συμπεριέλαβε στις ομάδες που θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντούσαν Τάντιντς, η ισπανική ιστοσελίδα, estadiodeportivo

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ο διεθνής Τύπος παρουσιάζει τον Ντούσαν Τάντιτς να βρίσκεται μία ανάσα από την Μπεσίκτας, οι Ισπανοί βάζουν στο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Estadio Deportivo», ο Σέρβος άσος έχει πολλές και σημαντικές προσφορές από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος. Μία από τις προσφορές που έχει στο τραπέζι ο Τάντιτς είναι από τη Γιουβέντους που ψάχνει έναν έμπειρο παίκτη με το ρεπορτάζ στη συνέχεια να έχει «ερυθρόλευκο» φόντο.

Βάσει του ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει τον παίκτη στην ατζέντα του, ενώ γίνεται λόγος και για άλλες δύο προτάσεις. Η μία από την αιγυπτιακή Αλ Αχλί και η άλλη από την Ίντερ Μαϊάμι. « Η αμερικανική προσφορά θα του επέτρεπε την πολυτέλεια να είναι συμπαίκτης του Λέο Μέσι . Ο Αργεντινός σταρ αποτελεί πραγματικό πόλο έλξης για τους Αμερικανούς φιλάθλους από την άφιξή του στις Ηνωμένες Πολιτείες», γράφεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ενώ καταλήγοντας στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι «δεν αποκλείεται να υπάρχει πιθανότητα ενδιαφέροντος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επικεφαλής της ομάδας των «Κόκκινων Διαβόλων» είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ , πρώην προπονητής του Ντούσαν Τάντιτς στον Άγιαξ . Ακριβώς ο Ολλανδός τεχνικός έφτασε στο Άμστερνταμ την ίδια χρονιά με τον Σέρβο και αμφότεροι ήταν πολύ σημαντικοί για την ομάδα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X