Επανέρχεται η Τσέλσι για τον Νεϊμάρ!

Νεϊμάρ: Οπαδός αφήνει στη διαθήκη του όλα του τα υπάρχοντα στον Βραζιλιάνο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Γαλλία θεωρείται δεδομένο πως ο Νεϊμάρ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι κακές και παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025, ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί πως θα είναι διαθέσιμος στην αγορά και ήδη εξετάζει διάφορες προτάσεις για να παίξει εκτός γαλλικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Parisien» παράγοντες της Τσέλσι βρίσκονται στο Παρίσι για να διαπραγματευτούν με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ τη μετακίνηση του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Φυσικά, αναμένουν και την απόφαση της Παρί, η οποία όπως αναφέρει το δημοσίευμα παραμένει αναποφάσιστη για την περίπτωση του 31χρονου σταρ. Τη φετινή σεζόν ο Νεϊμάρ έχει πετύχει 18 γκολ και έχει μοιράσει 17 ασίστ σε 29 παιχνίδια.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X