Παναθηναϊκός: Ισόπαλος 1-1 με την Χάποελ Μπερ Σεβά του Έλντερ Λόπες στο τελευταίο του φιλικό

Παναθηναϊκός: Ισόπαλος 1-1 με την Χάποελ Μπερ Σεβά του Έλντερ Λόπες στο τελευταίο του φιλικό
Photo Credits: INTIME

Ο Έλντερ Λόπες έπαιξε βασικός με την Χάποελ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 κόντρα στη Μπερ Σεβά.

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά, κάτω από εξαντλητικές -λόγω του καύσωνα- καιρικές συνθήκες. Με μικρά καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους οι «πράσινοι», έδειξαν αρκετά «σφιγμένοι» απ’ την προετοιμασία και δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βέρμπιτς με κεφαλιά στο 30’ άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι», ενώ ο Στογιάνοφ ισοφάρισε στο 44’ για τη Χάποελ.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε στο 6ο λεπτό. Ο Σπόραρ έκανε το σουτ από όμορφη συνεργασία, με τον Μαρτσιάνο να μπλοκάρει. Στο 14’, ο Κώτσιρας μπήκε στην περιοχή και βρήκε τον Βέρμπιτς, το σουτ του οποίου κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε.

Στο 22’, η Χάποελ είχε καλή στιγμή, αλλά το σουτ του Κλιμάλι μετά τη σέντρα του Λόπες, δεν ανησύχησε τον Λοντίγκιν. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι πράσινοι είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία. Μετά από ξαιρετικό πρέσινγκ και κλέψιμο από τον Παλάσιος, η μπάλα έφτασε στον Σπόραρ που πλασάρει συρτά, με τον Μαρτσιάνο να αποκρούει.

Στο 30’, όμως, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Μλαντένοβιτς βρήκε με μπαλιά τον Βέρμπιτς στην καρδιά της περιοχής, ο οποίος πλάγιασε όμορφα το κορμί του και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

Μετά το τέρμα του Παναθηναϊκού ο ρυθμός έπεσε, με τη Χάποελ να βρίσκει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του «τριφυλλιού» στο 43’. Ο Λόπες είδε την κίνηση του Πέτερσεν και του πέρασε κάθετα την μπάλα, με τον δεύτερο να γυρίζει από αριστερά και τον Στογιάνοφ να εκτελεί με τη μία από την «καρδιά» της περιοχής για το 1-1! Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Οι «πράσινοι» μπήκαν στο δεύτερο μέρος με οκτώ αλλαγές. Στο 47’, ο Παναθηναϊκός είχε ακόμη μία καλή στιγμή για να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Βαγιαννίδης έκανε το γύρισμα, ο Μαντσίνι έκανε το κοντρόλ και έστρωσε στον Γερεμέγεφ, το πλασέ του οποίου σταμάτησε πάνω στον Μιγκέλ Βίτορ.
Στο 58’, ήταν η σειρά της Χάποελ να απειλήσει. Ο Μπαντάς έκανε ωραία κίνηση και βγήκε τετ-α-τετ με τον Λοντίγκιν, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να διώχνει σε κόρνερ. Στο 63’, ο Τζούριτσιτς έστρωσε την μπάλα στον Γερεμέγεφ, με το διαγώνιο σουτ του Σουηδού να απομακρύνεται σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα, οι Ισραηλινοί έφτασαν πολύ κοντά στην ανατροπή. Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Παναθηναϊκού, έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Μπαντάς μπήκε βρήκε με απίθανη μπαλιά τον Ελίας, ο οποίος κοντρόλαρε και σούταρε από τα πλάγια της περιοχής, με τον Λοντίγκιν να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 75’, οι «πράσινοι» απείλησαν και πάλι την αντίπαλη εστία. Ο Χούανκαρ μπήκε στην περιοχή μετά από υπέροχη συνεργασία, έκανε το σουτ που κόντραρε, ενώ το σουτ του Μαντσίνι στη συνέχεια πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Η τελευταία ευκαιρία στο ματς, με τη ζέστη να έχει καταβάλει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ήρθε στο 84’. Ο Γερεμέγεφ βρήκε με λόμπα τον Τζούριτσιτς στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα, αλλά εκείνος μπλόκαρε.

Έτσι, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες και τον Παναθηναϊκό να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X