Μια... γροθιά ο Παναθηναίκός: Συνθήματα κατά Αλαφούζου στη Λεωφόρο!

Ο Αλαφούζος… τσάκισε τον κόσμο του ΠΑΟ με τα διαρκείας στο ερείπιο της Λεωφόρου - Μέχρι και 80% πιο ακριβά, χωρίς Ευρώπη!
Photo Credits: INTIME

Η κόντρα ανάμεσα στον κόσμο και τη διοίκηση του ΠΑΟ συνεχίζεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κόντρα ανάμεσα στον κόσμο και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει απογειωθεί.

Πέρυσι φτάσανε να αποθεώνουν τον Γιάννη Αλαφούζο, όμως ο κόσμος του ΠΑΟ επέστρεψε στα… κανονικά του φέτος με τη βοήθεια φυσικά του ιδιοκτήτη του. Δίχως να έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές αύξησε κατακόρυφα τις τιμές στα διαρκείας λίγες μόνο εβδομάδες μετά την εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας του ηγετικού στελέχους της Θύρας 7, ο οποίος δολοφονήθηκε σε όχημα που άνηκε στο ΣΚΑΪ.

Σήμερα, ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο του άνεπίσημο εντός έδρας ματς της νέας χρονιάς στο τελευταίο του φιλικό της προετοιμασίας κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά στη Λεωφόρο.

Τόσο πριν, όσο και μετά την έναρξη της αναμέτρησης ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου με τον κόσμο να του ζητά να αποχωρήσει. Ενώ υπήρξε και αναφορά στον Μιχάλη Φιλόπουλο με το σύνθημα «Μιχάλη σαγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X