ΑΕΚ: Νέος προπονητής στο ράγκμπι ο Νίκος Πετρόπουλος

ΑΕΚ: Νέος προπονητής στο ράγκμπι ο Νίκος Πετρόπουλος
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Πετρόπουλο που αναλαμβάνει προπονητής στην ομάδα ράγκμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Πετρόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας όπως ανακοίνωσε και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νικόλα Πετρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Ράγκμπι του Συλλόγου.

Ο Νικόλας Πετρόπουλος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων Προπονητών Ράγκμπι. Τη διετία 2007-2009 οδήγησε την Athens Rugby Football Club σε ισάριθμα Πρωταθλήματα 15 παικτών, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας, πετυχαίνοντας να φτάσει έως την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Ιούλιο του 2020 διετέλεσε Αθλητικός Διευθυντής των Attica Springbooks RFC, ενώ παράλληλα ήταν προπονητής του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας στο Ράγκμπι 7 παικτών (2013-2023).

Τον νέο προπονητή της ομάδας, υποδέχθηκαν στα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, Ηλίας Χατσίκας, και ο αρχηγός της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ, Δημήτρης Καλδέρης.

Νικόλα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X