Τι φτιάχνεις ρε Αλμέιδα;

Τι φτιάχνεις ρε Αλμέιδα;
Photo Credits: INTIME

Ο απεσταλμένος του enwsi.gr στην Ολλανδία Τάσος Καπετανάκος γράφει για την εξέλιξη της ΑΕΚ μετά το 5-0 επί της Σαχτάρ στο φινάλε της προετοιμασίας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η εικόνα της ΑΕΚ «φωνάζει» πρόοδο, εξέλιξη. Μετά τα όσα σπουδαία κατάφερε πέρυσι, η νέα ΑΕΚ του Αλμέιδα πάει για μεγάλα πράγματα.

Τα όσα είδαμε σήμερα στο φιλικό με την Σαχτάρ και την επιβλητική 5άρα που τρόμαξε τους πάντες, είναι ένα δείγμα. Ναι, φιλικό… Μα ο αντίπαλος (ομάδα που παίζει απευθείας στους ομίλους του Champions League και έχει πρώτο επίσημο παιχνίδι σε 16 ημέρες) είναι αυτός που ανεβάζει τις προσδοκίες, τις οποίες… εκτοξεύει η ίδια η ΑΕΚ. Ομάδα με ρυθμό, δέσιμο, χημεία, συνεργασίες υψηλού επιπέδου. Μία ομάδα έτοιμη με λίγα λόγια. Με τρομερή επιθετική ενέργεια και έναν Γκαρσία να είναι έτοιμος πια για πρόταση κοντά στα 20 εκατ.ευρώ που θα βάλει την ΑΕΚ σε σοβαρές σκέψεις. Τσούμπερ-Ελίασον σε εμφάνιση που αποδεικνύει ότι εδώ υπάρχει κίνητρο να πετύχουν κάτι πολύ σπουδαίο με την ΑΕΚ φέτος. Στόπερ επίσης υψηλού επιπέδου, τα αμυντικά χαφ σε φουλ ρυθμό και μία καλοκουρδισμένη μηχανή. Αυτό το σπουδαίο που ψάχνει η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι είναι δίχως άλλο, η πρόκριση στους ομίλους του Champions League για… αρχή. Η πρώτη μεγάλη πρόκληση της μετά-νταμπλ σεζόν. Για αυτό τον στόχο δουλεύει η ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X