Σουρλής: "Δυστυχώς ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές" (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sourlisΣτο ότι η ομάδα του θέλησε να παίξει ποδόσφαιρο σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Σουρλής. Ο προπονητής του Αιγάλεω τόνισε πως η ομάδα του μπήκε στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο, καθώς ήταν ένα παιχνίδι επιπέδου Super League, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια που έγιναν λέγοντας πως σήμερα οι πρωταγωνιστές ήταν κάποιοι άλλοι και όχι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σουρλής:

“Είχαμε σκοπό να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ όλη την εβδομάδα έλεγα ότι το παιχνίδι είναι επιπέδου Super League και ότι είναι γιορτή για μας, γιατί παίζουμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αλλά δυστυχώς, οι πρωταγωνιστές ήταν άλλοι και όχι εμείς που ήμασταν στον αγωνιστικό χώρο. Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.”.

Ο προπονητής του Αιγάλεω αναφέρθηκε και στο συμβάν με τον Πλατέλλα: “Λόγω της έντασης κάποια στιγμή ξέφυγα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό. Μετά το γκολ του, ο Πλατέλλας γύρισε προς τον πάγκο και νόμισα πως έκανε άσεμνες χειρονομίες σε μένα, αλλά τελικά δεν συνέβη αυτό”.

Δείτε video με τις δηλώσεις του Γιώργου Σουρλή

[youtube id=”XXrWYtTjxkw” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X