Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Μπριθουέλα

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Μπριθουέλα

Το ζήτημα της μεταγραφής του Ντάριο Μπριθουέλα στην Μπαρτσελόνα απασχόλησε εντόνως τις τελευταίες ώρες, όμως ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απ’ ότι φαίνεται, η ενίσχυση με φρέσκο ισπανικό αίμα είναι το κύριο βασικό μέλημα της Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι. Αυτό δείχνει τουλάχιστον το γεγονός πως η ισπανική ομάδα έσπευσε να κλείσει ακόμη έναν διεθνή αθλητή, πρώτης γραμμής -μετά από τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Ο λόγος για τον Ντάριο Μπριθουέλα (29, 1μ88), ο οποίος άφησε την Ουνικάχα Μάλαγα για χάρη της Μπαρτσελόνα. Παρά το γεγονός πως μόλις πριν από μερικές εβδομάδες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πράσινους, το ενδιαφέρον των μπλαουγκράνα ήταν πολύ έντονο για να το παραβλέψει.

Έτσι, θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα. Κάτι που θα πάρει επίσημη μορφή τις προσεχείς ημέρες. Για αρχή, το “αντίο” που ανακοίνωσε η Ουνικάχα Μάλαγα μέσω των social media καταδεικνύει πως το σημαντικότερο βήμα για να γίνει ο “γάμος” έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X