Ο μάνατζερ του Βαλιέντ για ΑΕΚ: «Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα»

Ο μάνατζερ του Βαλιέντ για ΑΕΚ: «Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα»
Photo Credits: INTIME

Ο μάνατζερ του Μάρτιν Βαλιέντ, Πόλο Ντάτολα μίλησε για όσα γράφονται περί του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον αμυντικό της Μαγιόρκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA επικοινώνησε με τον Ιταλό μάνατζερ, Πόλο Ντάτολα και πήρε την πρώτη του αντίδραση – σχόλιο, με επίκεντρο τα δημοσιεύματα που φέρνουν την ΑΕΚ να δείχνει «ζεστό» ενδιαφέρον για τον διεθνή Σλοβάκο στόπερ, Μάρτιν Βαλιέντ.

Το όνομα του Σλοβάκου στόπερ, Μάρτιν Βαλιέντ, όχι μόνο τέθηκε υπόψιν της ΑΕΚ – όπως αποκάλυψε το SDNAστις 3 Ιουλίου – αλλά φαίνεται πως αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν σοβαρά οι νταμπλούχοι Ελλάδας τις τελευταίες ώρες για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Ο τεχνικός της Μαγιόρκα, Χαβιέρ Αγκίρε, δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή κι έτσι άλλωστε έχει ανοίξει πρόωρο παράθυρο εξόδου για τον Βαλιέντ, δύο χρόνια πριν από τη λήξη του συμβολαίου με την ισπανική ομάδα.

Μια φορά, ο agent Πόλο Ντάτολα και εκπρόσωπος του διεθνούς Σλοβάκου αμυντικού ,μιλώντας αποκλειστικά στο SDNA δήλωσε πως μέχρι τώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του από την ΑΕΚ.

«Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Μάρτιν.

Εγώ ποτέ δεν μίλησα με την ΑΕΚ…» ήταν το λακωνικό σχόλιο του Ιταλού μάνατζερ, χωρίς να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την υπόθεση του σέντερ μπακ της Μαγιόρκα και κατά πόσον στην ΑΕΚ πράγματι έχουν πατήσει…γκάζι για την απόκτησή του.

Πηγή: Sdna.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X