Τα εισιτήρια για το Ολλανδία - Ελλάδα

Τα εισιτήρια για το Ολλανδία - Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Οδηγίες στους Έλληνες φιλάθλους που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ολλανδία στις 7 Σεπτεμβρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικές οδηγίες έδωσε η Ομοσπονδία για τον επερχόμενο (7/9) εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ολλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: 

Επτά χρόνια μετά τη μοναδική νίκη της ιστορίας της επί της Ολλανδίας (2-1, Philips Stadium), η Εθνική επιστρέφει στο Αϊντχόφεν για το παιχνίδι τής 5ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του EURO 2024 εναντίον των «Οράνιε».

Ενόψει της αναμέτρησης της 7ης Σεπτεμβρίου στο Philips Stadium, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια παρακαλούνται όπως αποστείλουν σχετικό αίτημα στο email ticketing@epo.gr, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρουν:

-Τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν να αγοράσουν
-Το ονοματεπώνυμο (με λατινικούς χαρακτήρες) των ατόμων που θα παρευρεθούν, τον αριθμό διαβατηρίου/ταυτότητας τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν email με οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής των εισιτηρίων, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 30 € έκαστο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, επομένως οι φίλαθλοι καλούνται να εκφράσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για να εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X