Πλέον ο χρόνος για την ΑΕΚ μετρά αντίστροφα: Δεν πήγε στην προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι ο Πιζάρο (ΦΩΤΟ)

Πλέον ο χρόνος για την ΑΕΚ μετρά αντίστροφα: Δεν πήγε στην προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι ο Πιζάρο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ροντόλφο Πιζάρο δεν πήγε στη σημερινή προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ροντόλφο Πιζάρο στην ΑΕΚ, ενός ποδοσφαιριστή που ήθελε πολύ ο Ματίας Αλμέιδα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο παίκτης δεν εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι και πλέον στις ΗΠΑ υπάρχει η εκτίμηση πως  ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα του MLS και την άφιξή του στην Αθήνα.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πιζάρο αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας ή ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να λύσει το συμβόλαιό του με τους Αμερικανούς και να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ για δύο χρόνια με αποδοχές ενός εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Δείτε το tweet:

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X