Παίκτης του ΠΑΟΚ ως ελεύθερος ο Σαμάτα

Παίκτης του ΠΑΟΚ ως ελεύθερος ο Σαμάτα
Photo Credits: INTIME

Με ελεύθερη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ο Σαμάτα, τι ζητά η Φενέρμπαχτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπουανά Σαμάτα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και θα υπογράψει 2+1 χρόνια με τους «ασπρόμαυρους».

Ο 30χρονος επιθετικός έδωσε ένα στίγμα με άρωμα… ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας πως η μετακίνησή του στους Θεσσαλονικείς είναι στην τελική ευθεία.

Πράγματι, από πλευράς ΠΑΟΚ σημειώνουν πως βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την τουρκική ομάδα για τη μεταγραφή του Αλί Σαμάτα, με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί ως ελεύθερος.

Εκείνο που θέλει να διασφαλίσει η Φενέρ είναι πως αποχωρεί με προορισμό τον ΠΑΟΚ και όχι άλλη τουρκική ομάδα, λαμβάνοντας τα μέτρα της στις διαπραγματεύσεις με τους ασπρόμαυρους.

Κάτι που σημαίνει πως κλείνει θετικά μία πολύκροτη, όπως αποδείχθηκε, υπόθεση για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, με τον Αλί Σαμάτα να έρχεται ως μία κίνηση ενίσχυσης στην επίθεση για 2+1 χρόνια!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X