Στη Ριζούπολη τα εντός έδρας ματς της Κηφισιάς

Στη Ριζούπολη τα εντός έδρας ματς της Κηφισιάς
Photo Credits: INTIME

Στη Ριζούπολη θα αγωνιστεί στα εντός έδρας ματς στη Super League η νεοφώτιστη Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γήπεδο της Ριζούπολης θα χρησιμοποιήσει ως έδρα η Κηφισιά στην πρώτη της παρουσία στη Super League 1.

Η νεοφώτιστη ομάδα στη μεγάλη κατηγορία επέλεξε το γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς τόσο το Ζηρίνειο όσο και το γήπεδο της Καισαριανής δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή αγώνων στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ισχυρός άνδρας της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, ανέφερε σχετικά:

“Η ομάδα μας θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στο γήπεδο της Ριζούπολης. Έχουμε δύο προπονητικά κέντρα, τα οποία είναι εξαιρετικά. Το ένα είναι το Ζηρίνειο, που έχει γίνει πλήρης ανακαίνιση σε όλα τα επίπεδα. Το άλλο γήπεδο, που θα χρησιμοποιούμε ως προπονητικό κέντρο, είναι αυτό της Καισαριανής, στο οποίο έχουμε επενδύσει πάρα πολλά χρήματα. Έχει γίνει άρτια εξοπλισμένο. Αυτή τη στιγμή γίνεται η τοποθέτηση καινούργιου χλοοτάπητα με έξοδα της ομάδας μας. Φτιάξαμε γυμναστήριο, καινούργιους χώρους αποδυτηρίων.

Όλοι οι φορείς είναι σύμφωνοι, θα είναι αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί η λύση, ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει στην πόλη και να υπάρξει ένα γήπεδο προδιαγραφών Super League 1, για να επιστρέψουμε στο σπίτι μας, στην Κηφισιά”.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X