Φαν’τ Σιπ: «Καλύτερος του Μανωλά ο Μαυροπάνος»

Φαν’τ Σιπ: «Καλύτερος του Μανωλά ο Μαυροπάνος»

Το εγκώμιο του Ντίνου Μαυροπάνου έπλεξε με δηλώσεις του ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζόνι Φαν'τ Σιπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο έμπειρος προπονητής συνέκρινε τον Μαυροπάνο με τον Κώστα Μανωλά και μίλησε με κολακευτικά λόγια. «Ο Μαυροπάνος είναι ένας πάρα πολύ καλός αμυντικός. Γρήγορος, δυνατός και αποφασιστικός όταν κάνει τάκλιν. Τον ξέρω από τότε που έπαιζε στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας και τότε ήμουν στην εθνική ανδρών και είχα την ευκαιρία να τον προπονήσω», είπε και πρόσθεσε: «Μέσα στον χρόνο έχει βελτιωθεί στο να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω. Νομίζω ότι είναι πιο δυνατός από τον Μανωλά και σαν επαγγελματίας φοβερός σε σχέση με τον Μανωλά».

«Έχει φιλοδοξίες (…ο Μαυροπάνος) αλλά και περιθώρια βελτίωσης. Για παράδειγμα πρέπει να μάθει καλύτερα πότε πρέπει να επεμβαίνει σε μάχες ένας ενατίον ενός. Με την Γαλλία για παράδειγμα, πήρε μια κακή απόφαση και έκανε πέναλτι στον Γκριεζμάν. Πέρα από αυτό επαναλαμβάνω έχει τεράστια προοπτική και είναι σπουδαίος χαρακτήρας», είπε ακόμη ο Φαν’τ Σιπ.

Η Νάπολι αναζητά κεντρικό αμυντικό καθώς ο Κορεάτης Κιμ Μιν-Τζε θα αποχωρήσει κάποια στιγμή για την Μπάγερν Μονάχου. Ο Μαυροπάνος έχει ρήτρα αποχώρησης από την Στουτγκάρδη η οποία είναι στα 30 εκατομμύρια όμως τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι μπορεί να φύγει και με μικρότερη πρόταση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X