Στον Ολυμπιακό η Αρτακιανού που πέρυσι ήταν στην ΑΕΚ

Στον Ολυμπιακό η Αρτακιανού που πέρυσι ήταν στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς λίμπερο, Μαριαλένας Αρτακιανού, η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς λίμπερο, Μαριαλένας Αρτακιανού, η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕK και αναδείχτηκε κορυφαία λίμπερο της σεζόν στη Volley League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαριαλένα Αρτακιανού. Η διεθνής Ελληνίδα λίμπερο (ημ. γέννησης 21/5/1994, 1,70μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν (2022-23), η 29χρονη αθλήτρια, βασικό μέλος της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και αναδείχθηκε κορυφαία λίμπερο του πρωταθλήματος της Volley League. Από το 2014 έως το 2022, φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Θήρας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στη Θεσσαλονίκη, από τον Ηρακλή.

Η δήλωση της Μαριαλένας Αρτακιανού στο olympiacossfp.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και μέσα από τη σκληρή δουλειά στο γήπεδο, να καταφέρουμε να επιστρέψει στους τίτλους η ομάδα. Θεωρώ, ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό, για αυτό και χρειαζόμαστε το κόσμο να βρίσκεται δίπλα μας. Ευχαριστώ τον προπονητή και την ομάδα για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν! Εύχομαι να έχουμε όλοι μια χρονιά γεμάτη πολλές επιτυχίες και υγεία”.

Προηγούμενες ομάδες:

2022-23 ΑΕΚ

2014-22 ΑΟ Θήρας

2009-14 Ηρακλής Θεσσαλονίκης

2004-09 Ακαδημίες Ηρακλή Θεσσαλονίκης».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X