Οι «κολλητοί» Πινέδα και Αραούχο μπορεί να επανασυνδεθούν στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οι «κολλητοί» Πινέδα και Αραούχο μπορεί να επανασυνδεθούν στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μια στενή φιλία που χτίστηκε στην Ισπανία ενδέχεται να συνεχιστεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει τον τρόπο του να «κερδίζει» τους ανθρώπους. Με τον ίδιο τρόπο που έκανε τον Ορμπελίν Πινέδα να θέλει «Μόνο ΑΕΚ» τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, έτσι έκανε και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος τα… εσκασε χοντρά κάνοντας μεταγραφή ρεκόρ για να φέρει τον Μεξικανό μόνιμα στην Αθήνα.

Και μπορεί να είναι Αργεντινός, αλλά ο Αλμέιδα έχει περισσότερο «επαφές» με το Μεξικό καθώς διέπρεψε σε μια από τις καλύτερες και πλουσιότερες ομάδες της χώρας, την Τσίβας. Εκεί έγινε το δέσιμο με τον Πινέδα, ενώ από το πέρασμά του εκεί γνώρισε και τον Νέστορ Αραούχο -αγωνιζόταν στην Κρουζ Αζούλ – και τον θέλει πολύ στην ΑΕΚ, όπως τον ήθελε και τότε στην Τσίβας.Οι «κολλητοί» Πινέδα και Αραούχο μπορεί να επανασυνδεθούν στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η μοίρα τα έφερε έτσι για τους δύο διεθνείς Μεξικανούς να ενωθούν στην Ισπανία για την Θέλτα. Όταν ο Πινέδα πήγε εκεί, ο Αραούχο ήταν ήδη «παλιός». Μάλιστα, ο Ιάγκο Άσπας σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «Ισπανό» τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που είχε ενσωματωθεί σε απόλυτο βαθμό στα αποδυτήρια της ομάδας του Βίγκο. Ενώ ο Άσπας είχε πει πως είναι μια ηγετική παρουσία η οποία βγαίνει πάντα μπροστά για την υπόλοιπη ομάδα.Οι «κολλητοί» Πινέδα και Αραούχο μπορεί να επανασυνδεθούν στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Έτσι, όταν ο Πινέδα πήγε στην Θέλτα ο Αραούχο τον είχε… υπό την προστασία του αναλαμβάνοντας να τον βοηθήσει να συνηθίσει τη ζωή στην Ευρώπη και την Ισπανία. Έτσι έγιναν πολύ στενοί φίλοί τόσο οι ίδιοι, όσο και οι σύζυγοί τους. Και διατηρούν ακόμα εξαιρετικές σχέσεις.

Μάλιστα, στην προ ημερών ανάρτηση της συζύγου του Αραούχο για την εγκυμοσύνη της, ο Ορμπελίν Πινέδα σχολίασε: «Συγχαρητήρια και στους 2, σας ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτό το νέο στάδιο», ενώ σχόλιο άφησε και η σύζυγός του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Odette Méndez (@odt_mendez)

Μένει να φανεί αν η επθυμία του Ματίας Αλμέιδα για την απόκτηση του έμπειρου στόπερ θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση λίγων ετών και Πινέδα – Αραούχο θα γίνουν ξανά συμπαίκτες.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X