Σκαριόλο σε Τεόντοσιτς: «Σ’ ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες και που μ’ άφησες να σε προπονήσω»

Σκαριόλο σε Τεόντοσιτς: «Σ’ ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες και που μ’ άφησες να σε προπονήσω»
Photo Credits: INTIME

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποτελεί παρελθόν από τη Βίρτους και ο Σέρτζιο Σκαριόλο θέλησε να τον αποχαιρετήσει μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τα σόσιαλ μίντια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και ο προπονητής της Βίρτους, Σέρτζιο Σκαριόλο θέλησε να τον αποχαιρετήσει μ’ ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα.

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την Τρίτη (11/7) επισήμως την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα επιστρέψει στην πατρίδα του για πρώτη φορά μετά το 2007! Ο 36χρονος Σέρβος γκαρντ αποχαιρέτησε έπειτα από τέσσερις σεζόν τη Μπολόνια και τη Βίρτους και επαναπατρίζεται.

«Ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες. Που αποφάσισες «να σε προπονήσω», ακόμα κι όταν διαφωνούσαμε. Που βάζεις πάντα την ομάδα μπροστά από τον εαυτό σου κάτι που δεν είναι εύκολο για παίκτες του διαμετρήματος σου. Και πάνω απ’ όλα για τα λόγια σου όταν ήξερες ήδη ότι δεν θα είσαι πλέον παίκτης μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X