Ο Μπέβερλι παρότρυνε τον Χάρντεν να μείνει στους Σίξερς

Ο Μπέβερλι παρότρυνε τον Χάρντεν να μείνει στους Σίξερς
Photo Credits: INTIME

Ο Πάτρικ Μπέβερλι θα αγωνίζεται την νέα χρονιά με τους Σίξερς και παρότρυνε των πρώην συμπαίκτη του στους Ρόκετς, Τζειμς Χάρντεν να παραμείνει στην Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπέβερλι εξέφρασε τα αισθήματα αγάπης που νιώθει για τον Χάρντεν, τον οποίο επιθυμεί διακαώς να τον έχει συμπαίκτη του την νέα σεζόν στους Σίξερς.

«Τον αγαπώ. Τζέιμς σε αγαπώ αδελφέ!», λέει ο Πατ Μπέβερλι και συνεχίζοντας, «Αισθάνομαι πολύ οικεία με τον Τζέιμς. Είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρει πως βρίσκομαι εδώ. Οπότε θα… δούμε».

Να θυμίσουμε πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν συμπαίκτης με τον «Μούσια» την περίοδο 2013-2017 στους Ρόκετς και φαίνεται πως αναπτύξει μια δυνατή φιλιά μαζί του.

Ο Χάρντεν έκανε opt in σε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τους Σίξερς για 35.6 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το κύριο μέλημα του ήταν για να ζητήσει ανταλλαγή αφού ζητούσε νέο πολυτελές συμβόλαιο το οποίο δεν πήρε από τον οργανισμό της Φιλαδέλφεια.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X