Έτοιμη να «αρπάξει» σούπερ ταλέντο από τη Γιουνάιτεντ η Μάντσεστερ Σίτι!

Έτοιμη να «αρπάξει» σούπερ ταλέντο από τη Γιουνάιτεντ η Μάντσεστερ Σίτι!
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 16χρονο πολύ ταλαντούχο στόπερ, Χάρισον Πάρκερ, ο οποίος ανήκει στη συμπολίτισσα, Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη για μεγάλη… κλοπή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η συμπολίτισσα Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον 16χρονο κεντρικό αμυντικό, Χάρισον Πάρκερ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, υπήρξαν αρκετές προτάσεις στον νεαρό κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του, αλλά οι «πολίτες» είναι αυτοί που θα καταφέρουν να εντάξουν στο ρόστερ τους. Από την άλλη, ο Έρικ Τεν Χαγκ πιστεύει πολύ στον Πάρκερ και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για τον κρατήσει στους «κόκκινους διαβόλους», με τη Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμη να του προσφορά μία πολύ μεγαλύτερη προσφορά για να τον πείσει να παραμείνει.

Ο Πάρκερ είναι γεννημένος το 2006 και βρίσκεται στο Μάντσεστερ από το 2021, όταν και αποκτήθηκε από τη Αρσενάλ. Μέχρι στιγμής αγωνίζεται στη Κ18 της Γιουνάιτεντ, ενώ είναι και διεθνής με τη Αγγλία Κ16.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X