ΑΕΚ: Χαμογελά για Άμραμπατ και κάνει υπομονή για Γκατσίνοβιτς-Μάνταλο

ΑΕΚ: Χαμογελά για Άμραμπατ και κάνει υπομονή για Γκατσίνοβιτς-Μάνταλο
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει από την Ολλανδία για τον… τρελό-καραφλό της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Από την ημέρα που μπήκε ο Νορντίν Άμραμπατ στην προετοιμασία της ΑΕΚ, αυτή απέκτησε διαφορετικό χρώμα στο απόκοσμο Μπουργκ Χάαμσταντ. Από το δικό του, σπάνιας κατηγορίας. Μία απόχρωση που δεν βλέπουμε συχνά στο ποδόσφαιρο. Αστείρευτος σε όλα του, γεμάτος δυνάμεις και όρεξη για ποδόσφαιρο παρότι το κοντέρ γράφει 36. Και;

Ο Άμραμπατ όσο παίζει ποδόσφαιρο θα είναι πρωταγωνιστής, θα θέλει την μπάλα στα πόδια του. Σαν τα μικρά παιδιά. Όσο είναι στην ΑΕΚ θα θέλει να παίζει βασικός και όσο έχει τέτοια εικόνα όπως τώρα στην προετοιμασία στην Ολλανδία, (θα) έχει πολλές πιθανότητες. Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ όσο έπαιξαν οι βασικοί στο φιλικό κόντρα στην Αντβέρπ έκανε και σήμερα σημαντικά πράγματα στην προετοιμασία της Ένωσης. Και ξεχώρισε as usual.

Ο Ματίας Αλμέιδα και το τιμ του, κυρίως ο γυμναστής Γκίντο Μπονίνι, τον είδαν να τερματίζει ξανά πρώτος στα σπριντ μισού και ολόκληρου γηπέδου. Μία πραγματική μηχανή, ένα ποδοσφαιρικό τανκ έτοιμο να… ισοπεδώσει τα πάντα. Όπως έκανε και στο δίτερμα που έγινε λίγο αργότερα με 2 γκολ. Φουριόζος, έτοιμος να μπει στην σεζόν βασικός. Για αυτό ήρθε. Για να παίζει ποδόσφαιρο, να είναι πρωταγωνιστής, να χαμογελά και να κάνει τους γύρω του χαρούμενους.

Στο τέλος της προπόνησης μάλιστα τα είπε… όλα στο ESPN που τον περίμενε εκτός γηπέδου για συνέντευξη, όπως και τον Ολλανδό Τομ Φαν Βέερτ.

Χθες κανόνισε με φίλο του κουρέα από κοντινή πόλη, να έρθει να κουρέψει όσους ήθελαν. Παίκτες και σταφ. Χαίρεται για όλους και με όλους.

Διαβάστε περισσότερα

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X