Στο παιχνίδι για τον Πάλμα και ομάδες από την Championship - Τι αναφέρουν ΜΜΕ στην Ονδούρα

Στο παιχνίδι για τον Πάλμα και ομάδες από την Championship - Τι αναφέρουν ΜΜΕ στην Ονδούρα
Photo Credits: INTIME

Στο παιχνίδι για τον άσο του Λουίς Πάλμα και ομάδες από την Championship, την ώρα που η ΑΕΚ βγάζει μία σιγουριά για την απόκτησή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον από ομάδες της Championship για τον άσο του Άρη, Λουίς Πάλμα.

Όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες ΜΜΕ στην Ονδούρα, ο επιθετικός του Άρη απασχολεί ομάδες και από την Championship. Μάλιστα, κατονομάζονται και είναι η Στόουκ με τη Γουόφορντ.

Στα ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο εκπρόσωπος του Πάλμα είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ψάχνει πρόταση που θα ικανοποιήσει οικονομικά τόσο την ΠΑΕ Άρης, όσο και τον μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα.

Και έτσι επισημαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες εντοπίζεται μια έντονη δραστηριότητα στην Αγγλία για τον ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δύο ομάδες της Championship εξετάζουν την περίπτωση του και ετοιμάζονται να βολιδοσκοπήσουν προθέσεις.

Προτεραιότητα του Πάλμα ήταν και παραμένει το εξωτερικό, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να ικανοποιηθεί και ο Καρυπίδης ο οποίος έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις, ακόμα και κάποιες που έφταναν τα 3 εκ. ευρώ.

Στόουκ και Γουότφορντ, λοιπόν, είναι οι δύο ομάδες που έχουν ρωτήσει για τον 23χρονο επιθετικό και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να εκφράσουν και επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη του Άρη. Και αυτά τη στιγμή που από την ΑΕΚ προκύπτει μία βεβαιότητα πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί θετικά για την Ένωση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X