Και ο Ιωαννίδης αποδέχθηκε την αποτυχία του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ: «Δεν δικαιολογούμε τίποτα για το χαμένο πρωτάθλημα, έπρεπε να είχαμε νικήσει τον ΠΑΟΚ»

Και ο Ιωαννίδης αποδέχθηκε την αποτυχία του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ: «Δεν δικαιολογούμε τίποτα για το χαμένο πρωτάθλημα, έπρεπε να είχαμε νικήσει τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραδέχθηκε την αποτυχία του Παναθηναϊκού. «Δεν δικαιολογούμε τίποτα για το χαμένο πρωτάθλημα, έπρεπε να είχαμε νικήσει τον ΠΑΟΚ», δήλωσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τι έλειψε από την περσινή ομάδα και έχασε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο Sport 24 ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης.

Συγκεκριμένα η ερώτηση που δέχθηκε ήταν η εξής: Τι ήταν αυτό που έλειψε στο τέλος στο περσινό πρωτάθλημα; Και πέρα απ’ το αγωνιστικό, νιώσατε, βιώσατε, ζήσατε όλοι οι παίκτες την παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο μία πολύ άδικη κατάσταση. Όλο αυτό σας έχει αφήσει μία πικρία, ένα “γαμώτο”;

Και ο παίκτης απάντησε: «Το να βρίσκεσαι στην κορυφή τόσο καιρό, τόσες μέρες και να το χάνεις στο τέλος εννοείται πως θα σου αφήσει μία πικρία. Νιώθεις άσχημα, είναι κάτι που δεν σου αρέσει και -στη δική μου περίπτωση- είναι κάτι που σε πεισμώνει. Το ίδιο και τους συμπαίκτες μου κι αυτό μας έκανε πιο δυνατούς στο κεφάλι μας και στην καρδιά μας και θεωρώ ότι φέτος θα δώσουμε την απάντηση που πρέπει. Όσον αφορά αυτό που με ρώτησες, νιώσαμε ότι ήταν άδικο να παίξουμε μία μέρα αφότου είχε αναβληθεί το παιχνίδι. Όσες μέρες μας έδιναν παραπάνω θα ήταν καλύτερα, γιατί θα αναρρώναμε από τον κορονοϊό…».

Για να ακολουθήσει η αναφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ έπειτα από ερώτηση που ανέφερε: «Και πιο δίκαιο. Γιατί πάνω απ’ όλα δημιουργήθηκε ένα αίσθημα ανισορροπίας κι έλλειψης δικαιοσύνης…», με τον Ιωαννίδη να απαντά: «Ίσως να υπάρχει κι αυτό στο κεφάλι μας. Αλλά δεν είναι ότι δικαιολογούμε τίποτα. Γιατί θα μπορούσαμε κάλλιστα -όπως έχουμε πει μεταξύ μας- να είχαμε νικήσει τον ΠΑΟΚ λίγες μέρες νωρίτερα και να ήταν πιο εύκολο το έργο μας.Αυτό θεωρώ ότι ήταν ένα κομβικό παιχνίδι στα playoffs, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες, δοκάρι και μία καλή εικόνα για να το πάρουμε. Το παρελθόν όμως ορισμένες φορές μας κάνει πιο δυνατούς και στο μέλλον όλο αυτό μπορεί να μας βγει σε καλό».

Πηγή: Sport24

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X