ΑΕΚ: Ο Όλεγκ Νταντένσκο παραμένει δανεικός στη Ζόρια

ΑΕΚ: Ο Όλεγκ Νταντένσκο παραμένει δανεικός στη Ζόρια
Photo Credits: INTIME

Πολύ θετικές εξελίξεις για τον περσινό άτυχο, Ουκρανό αμυντικό της ΑΕΚ, ο οποίος συνεχίζει στη χώρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όλεγκ Νταντσένκο ήταν  ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς καθώς έχασε τη σύζυγό του σε τροχαίο, ενώ λίγο αργότερα και ο ίδιος κινδύνευσε ταλαιπωρούμενος από έμφραγμα.

Πλέον όμως όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα και ο Ουκρανός αμυντικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ζόρια Λουχάνσκ στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Νταντσένκο έχει κανονικά συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2024 και πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ζόρια, με τα πράγματα να μην εξελίσσονται όπως θα τα ήθελε ο παίκτης.

Η ουκρανική ομάδα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ανακοίνωσε τον εκ νέου δανεισμό του Νταντσένκο από την ΑΕΚ για ακόμα έναν χρόνο. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Ζόρια:

«Η Ζόρια επέκτεινε τον δανεισμό του Νταντσένκο για ακόμη ένα χρόνο. Συγχαρητήρια τον Όλεγκ. Σου ευχόμαστε υγεία και καλά παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X