Δίνει Λουκάκου και 20 εκατομμύρια για τον Βλάχοβιτς η Τσέλσι

Δίνει Λουκάκου και 20 εκατομμύρια για τον Βλάχοβιτς η Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς κινείται η Τσέλσι, με τους «μπλε» να προσφέρουν στην Γιουβέντους 20 εκατ. ευρώ και τον Ρομέλου Λουκάκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Γιουβέντους ύψους 20 εκατ. ευρώ συν την παραχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο 23χρονος Σέρβος φορ δεν είναι ευχαριστημένος στο Τορίνο και θέλει ν’ αλλάξει ομάδα, με τους «μπλε» να ψάχνουν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους.

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν θέλει να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τσέλσι και επιθυμεί να παραμείνει στην Ιντερ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου τον προσφέρει στη Γιουβέντους για να πάρει τα δικαιώματα του Βλάχοβιτς.

Ο Βέλγος σταρ επέστρεψε στο Μιλάνο το περασμένο καλοκαίρι, ως δανεικός για ένα χρόνο, ελπίζοντας πως θα αφήσει πίσω του την κακή χρονιά στο Λονδίνο, αλλά οι προσδοκίες του διαψεύστηκαν. Στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην Τσέλσι, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα μείνει και θα εξαρτηθεί από την προσπάθεια της διοίκησης για την απόκτηση του Βλάχοβιτς.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X