ΑΕΚ: Ολοταχώς για... συμφωνία με Πιζάρο - Συμβόλαιο για 2+1 χρόνια στον παίκτη!

ΑΕΚ: Ολοταχώς για... συμφωνία με Πιζάρο - Συμβόλαιο για 2+1 χρόνια στον παίκτη!
Photo Credits: INTIME

Όλα βαίνουν καλώς στην υπόθεση Πιζάρο για την ΑΕΚ. Σε ανοικτή γραμμή ο Αλμέιδα με τον παίκτη που φέρεται να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2+1 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα βαίνουν καλώς επί της παρούσης στην υπόθεση του Ροντόλφο Πιζάρο για την ΑΕΚ και οι εξελίξεις που αναμένεται να είναι θετικές, θα δρομολογηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Τα πάντα στη νυν ομάδα του Πιζάρο, την Ίντερ Μαϊάμι, κινούνται σε ρυθμούς Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ παρουσιάζεται στη 1 τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου και στην αμερικανική ομάδα ασχολούνται μόνο με αυτό. Ωστόσο για να μπορέσει η Ίντερ Μαϊάμι να ενσωματώσει στο ρόστερ της τον Μέσι θα πρέπει να ελευθερώσει κάποιες θέσεις στο salary της ομάδας.

Έτσι οι εξελίξεις περί του μέλλοντος του Πιζάρο στην Ίντερ Μαϊάμι θα πρέπει να δρομολογηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την ΑΕΚ να τηρεί στάση αναμονής σε ό,τι αφορά σ’ αυτό το σκέλος.

Διότι με τον παίκτη είναι δεδομένο πως υπάρχει σχεδόν προφορική συμφωνία. Την υπόθεση, μάλιστα, χειρίζεται αποκλειστικά ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα που επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τον Πιζάρο. Ο «Pelado» γνωρίζει πολύ καλά ότι μπορεί να πάρει το 100% του ποδοσφαιριστή, που αν το καταφέρει είναι σίγουρος, ότι θα κάνει την διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπό τις οδηγίες του μάλιστα, σημείωσε 58 συμμετοχές, πέτυχε 15 γκολ και 10 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X