Ροντόλφο Πιζάρο: Μέχρι την Κυριακή πρέπει να έχει... τελειώσει η υπόθεση για την ΑΕΚ - Ο ρόλος του Μέσι

Ροντόλφο Πιζάρο: Μέχρι την Κυριακή πρέπει να έχει... τελειώσει η υπόθεση για την ΑΕΚ - Ο ρόλος του Μέσι
Photo Credits: INTIME

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι επηρεάζει τη μεταγραφή του Ροντόλφο Πιζάρο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ροντόλφο Πιζάρο είναι η ΑΕΚ!

Η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον 29χρονο Μεξικανό μεσοεπιθετικό. Ο Πιζάρο, είναι ξεκάθαρα μία υπόδειξη του Ματίας Αλμέιδα στους ανθρώπους της ομάδας, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, να κάνει τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του Αργεντινού τεχνικού.

Ο Μεξικανός άσος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος κυρίως πίσω από το σέντερ φορ, αλλά και αριστερά στην επίθεση. Ως εκ τούτου η έλευση του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι τον οδηγεί στην αποχώρηση από το MLS και η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, όσο και ο ίδιος, θέλουν να έχει τελειώσει με την υπόθεσή της μεταγραφής του πριν την έλευση του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Το συμβόλαιό του έχει τεθεί σε ισχύ από τις 5 Ιουλίου, όταν και άνοιξε το θερινό μεταγραφικό παράθυρο στο MLS και οι σύλλογοι μπορούν να εγγράψουν τους νέους παίκτες τους.

Στις 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του 36χρονου σταρ, στη 01:00 ώρα Ελλάδας (17/7), όπως ενημέρωσε την Παρασκευή (7/7) ο σύλλογος, ο οποίος ετοιμάζεται να διοργανώσει μία φαντασμαγορική εκδήλωση με τίτλο The Unveil (Τα Αποκαλυπτήρια) για να υποδεχθεί και να καλωσορίσει τον Μέσι. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί κι ο Σέρχιο Μπουσκέτς που υπέγραψε επίσης, στον σύλλογο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ως εκ τούτου το αργότερο μέχρι την Κυριακή αναμένεται να έχει τελειώσει η υπόθεση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X