Ο Βαρδινογιαννισμός έφερε ήττα με το «έτσι θέλω» (VIDEO)

Ο Βαρδινογιαννισμός έφερε ήττα με το «έτσι θέλω» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιανουάριος του 1986 βρήκε την ΑΕΚ σε πολύ έκρυθμη κατάσταση. Η αποχώρηση των Βλάχου και Γεωργαμλή με προορισμό τον ΠΑΟ προκάλεσε απίστευτη ένταση. Πρόκειται για περίοδο στην οποία υπήρχαν ακόμα και επεισόδια εκτός γηπέδων, κυρίως στην καφετέρια που διατηρούσε ο Βλάχος. Παράλληλα, ΑΕΚ και ΠΑΟ προπορεύονταν στην βαθμολογία και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, μια μέρα σαν σήμερα, ήταν παιχνίδι που έκρινε πολλά για το μέλλον.

Το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο. Είναι ενδεικτικό, πως κόπηκαν 74.493 εισιτήρια, ρεκόρ όλων των εποχών για παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ παρά τις απώλειες δύο βασικών παικτών της, στάθηκε με ικανοποιητικό τρόπο. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σαραβάκου, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο με κεφαλιά του Ντίνου Μπαλή (και αφού προηγουμένως η μπάλα είχε σταματήσει στο δοκάρι, πάλι από κεφαλιά του ίδιου).

Στο δεύτερο μέρος, άρχισαν τα όργια. Την ώρα που το τείχος της ΑΕΚ ακόμα φτιάχνονταν, οι «πράσινοι» εκτέλεσαν φάουλ και ο Αντωνίου μέσα από την περιοχή έδωσε ξανά προβάδισμα. Η Ενωση άρχισε το σφυροκόπημα και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 89’ με τον Θωμά Μαύρο. Ωστόσο, το πεντακάθαρο γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες των «κιτρινόμαυρων» που πήγαν…καροτσάκι τον διαιτητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X