Ο Ροναλντίνιο είχε ξεχωρίσει τον Πινέδα από όταν ήταν 17 ετών!

Ο Ροναλντίνιο είχε ξεχωρίσει τον Πινέδα από όταν ήταν 17 ετών!
Photo Credits: INTIME

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη για τον Πινέδα και τον Ροναλντίνιο προχώρησε πρώην μάνατζερ της Κερετάρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από μικρός εντυπωσίαζε τους πάντες ο Ορμπελίν Πινέδα και ένας από αυτούς που «μαγεύτηκαν» από τον Μεξικάνο άσο ήταν και ο Ροναλντίνιο!

Όπως αποκάλυψε ο πρώην μάνατζερ της Κερετάρο, στην οποία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ο Πινέδα, ο Ροναλντίνιο είχε ξεχωρίσει κατευθείαν τον παίκτη της ΑΕΚ μόλις τον είδε, με το στο futboltotal.com.mx να κάνει ένα εκτενές θέμα για αυτό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Πινέδα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει το Μεξικό και ο Ροναλντίνιο είχε στοιχηματίσει σε αυτόν! Ο Πινέδα έγινε από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, ήταν πρωταθλητής με την Τσίβας και την Κρουζ Αζούλ και τώρα είναι στην Ευρώπη.

Ο Αρτούρο Βιλανουέβα, ο οποίος ήταν μάνατζερ της Κερετάρο από το 2014 έως το 2017 μίλησε στον δημοσιογράφο Τόνο Βαλντές στο κανάλι του στο Youtube. Ο Βιλανουέβα είπε πολλές ανέκδοτες ιστορίες από την επαγγελματική του καριέρα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και μία με τον Ροναλντίνιο και τον Πινέδα.

O Ροναλντίνιο πείστηκε και πήγε να παίξει στο Μεξικό και την Κερετάρο και όταν έφτασε κατάλαβε αμέσως ότι υπήρχε ένα… στολίδι: Ο Ορμπελίν Πινέδα! «Στην πρώτη προπόνηση που ο Ροναλντίνιο είδε τον Ορμπελίν, θυμάμαι τέλεια, ο Ορμπελίν ήταν 17 ετών. Ο Ροναλντίνιο με τράβηξε και μου είπε “Πατήστε πάνω σε αυτό το αγόρι! Πρέπει να παίξει! Θα τρέξει αυτός! Θα τον κάνω να παίξει. Θα τον κάνω να μεγαλώσει!”, αποκάλυψε ο Βιλανουέβα! Ετσι ήταν! Το μάτι του Ροναλντίνιο ήταν τόσο ακριβές που με μόλις μία προπόνηση αντιλήφθηκε το ταλέντο του Πινέδα! Λίγο μετά η Τσίβας πλήρωσε περισσότερα από 5 εκατ. για τον Ορμπελίν! Αργότερα η Κρουζ Αζούλ ξόδεψε περισσότερα από 10 εκατ. για να τον φέρει στην ομάδα της!»

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X