Το μήνυμα του Πινέδα μετά την πρόκριση του Μεξικού στους «4» του Gold Cup (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα του Πινέδα μετά την πρόκριση του Μεξικού στους «4» του Gold Cup (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Πινέδα μετά την πρόκριση του Μεξικού στους «4» του Gold Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα βήμα μακριά από τον τελικό του Gold Cup κι ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στη στέψη βρίσκεται το Μεξικό, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «4» με πρωταγωνιστή τον Ορμπελίν Πινέδα!

Ο μέσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα ξεκίνησε για τέταρτο διαδοχικό ματς στη διοργάνωση βασικός και άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης για το σύνολο του Χαΐμε Λοσάνο κόντρα στην Κόστα Ρίκα, ευστοχώντας ψύχραιμα σε εκτέλεση πέναλτι στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο πανηγυρισμός, μάλιστα, ήταν… όλα τα λεφτά, με το αστέρι της Ένωσης να επιδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες μπροστά από τους συμπαίκτες του που χειροκροτούσαν ρυθμικά.

Και λίγες ώρες αργότερα ο Πινέδα έσπευσε να στείλει το μήνυμά του προς τους συμπατριώτες του μέσω Twitter. «Βήμα-βήμα, λαέ μου», έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτηση με 4 φωτογραφίες.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X