Παρελθόν οι Μεντίνα και Νικοπολίδης από τη Λαμία

Παρελθόν οι Μεντίνα και Νικοπολίδης από τη Λαμία
Photo Credits: INTIME

Ακόμη δύο αποχωρήσεις από τη Λαμία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελούν από σήμερα (8/7) οι Τζέισον Μεντίνα και Γιάννης Νικοπολίδης.

Ο Κολομβιανός φορ και ο Ελληνας πορτιέρε αντίστοιχα αποκτήθηκαν τον Γενάρη από το club, όμως δεν θα συνεχίσουν στο «Αθανάσιος Διάκος».

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Νικοπολίδη, ο οποίος έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2023, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε η ομάδα για τον 22χρονο γκολκίπερ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 28χρονο επιθετικό, Jeison Medina, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Medina έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Φεβρουάριο του 2023, σε μια πολύ δύσκολη για την ομάδα περίοδο. Καταγράφοντας 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 1 γκολ συνέβαλε από τη μεριά του στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην πρώτη κατηγορία», ανακοίνωσε για τον 28χρονο επιθετικό.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X