Η Λήμνος γιορτάζει για τα τρόπαια της ΑΕΚ - Ξεσηκωμός για τη μεγάλη γιορτή (ΦΩΤΟ)

Η Λήμνος γιορτάζει για τα τρόπαια της ΑΕΚ - Ξεσηκωμός για τη μεγάλη γιορτή (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο πόδι το Σάββατο η Λήμνος για τα τρόπαια της ΑΕΚ. Πάρτι στην παραλία ετοιμάζει η Ένωση Φίλων της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάρτι ετοιμάζουν για το προσεχές Σάββατο (8/7) τα μέλη της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ Λήμνου για να γιορτάσουν τα τρόπαια του Δικεφάλου.

Ο λόγος, ότι στο νησί θα βρίσκονται τα τρόπαια τριών τμημάτων της ομάδας. Συγκεκριμένα, στη Λήμνο θα βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου, το πρωτάθλημα του Ποδοσφαίρου Γυναικών αλλά και το νταμπλ στο Futsal Γυναικών.

Οι «Ενωσίτες» του νησιού αποφάσισαν να κάνουν πάρτι στο «Sabbia Beach Bar» στο Πλατύ και να κάνουν τη νύχτα… μέρα, όπως ενημέρωσαν μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook.

«Καλησπέρα, οι μέρες πλέον μετρούν αντίστροφα.

Σε περιμένουμε στο SABBIA BEACH BAR στο Πλατύ για μια μοναδική κιτρινόμαυρη βραδιά μαζί με τα τρόπαια.

It’s PARTY TIME…
Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ Λήμνου σας προσκαλούμε στο FIESTA PARTY που θα γίνει στο BEACH BAR SABBIA στο Πλατύ το Σάββατο 8/7/2023 στις 18.00.
Μαζί μας θα έχουμε το τρόπαιο του κυπέλλου Ελλάδος που κατέκτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς και τα τρόπαια του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών και τα αντίστοιχα του φετινού DOUBLE του FUTSAL γυναικών.
Ελάτε να φωτογραφηθούμε μαζί τους και να περάσουμε μία μοναδική βραδιά με πολύ κέφι , βεγγαλικά , σουβλάκια , δώρα και πολλές ακόμα κιτρινόμαυρες στιγμές»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X