Εφιάλτης τους έγινε η ΑΕΚ και δεν τους αφήνει να απολαύσουν, ούτε το καλοκαιράκι....

Εφιάλτης τους έγινε η ΑΕΚ και δεν τους αφήνει να απολαύσουν, ούτε το καλοκαιράκι....
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για όλα όσα μάλλον δεν έχουν καταλάβει ακόμα, «κόκκινοι» και «πράσινοι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νταμπλ της ΑΕΚ, ήταν από μόνο του, ηδονικό για τον φίλαθλο κόσμο της. Για την μπαλάρα που έπαιξε, για την ομαδάρα που έφτιαξε ο Αλμέιδα μέσα σε λίγους μόνο μήνες, αλλά κι επειδή συνδυάστηκε με τη γηπεδάρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είναι ολοφάνερο ότι δεν… χωνεύεται με τίποτα από τους ανταγωνιστές της «Ένωσης».

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι φρόντιζαν και οι «απέναντι» να το κάνουν ακόμα πιο ηδονικό, με τον καθημερινό «πόλεμο» εναντίον της ΑΕΚ του Μελισσανίδη. Κι όσο κι αν ενώθηκαν οι δήθεν «αιώνιοι εχθροί», σε βαθμό που ενόχλησε αφάνταστα και τον ίδιο τον φίλαθλο κόσμο τους, δεν κατάφεραν να πλήξουν την ΑΕΚ.

Το έγραφα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Χρήσιμη και απαραίτητη η επικοινωνιακή πολιτική στην εποχή μας, αλλά αν δεν έχεις και ομάδα, δεν μπορείς να νικήσεις έναν αντίπαλο σαν την ΑΕΚ που είδαμε τη σεζόν 2022-2023, μόνο και μόνο με επικοινωνιακές φούσκες και μπαρούφες.

Φυσικά και ο επικοινωνιακός πόλεμος εναντίον της ΑΕΚ δεν πρόκειται να σταματήσει. «Κόκκινοι» και «πράσινοι» συνεχίζουν και ασχολούνται μόνο με την ΑΕΚ, και το καταλαβαίνει αυτό εύκολα όποιος κάνει απλά μια… βόλτα στα social media και στις ιστοσελίδες τους.

Ασχολούνται μέχρι και με τα προπονητικά φιλικά της ΑΕΚ!

Έφτασαν στο σημείο να ασχολούνται και να κάνουν και καλά πλάκα, με το φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, που αρχικά είχε πέναλτι και τελικά το πήρε πίσω, ο διαιτητής σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Ολλανδία! Σε φιλικό εν τω μεταξύ, που δόθηκε οφσάιντ στην ΑΕΚ σε φάση για γκολ, που είχε δοθεί η πάσα από αντίπαλο. Αλλά και πάλι, σκεφτείτε πόσο κωμικό είναι να κάθονται να βλέπουν φιλικό 75 λεπτών της ΑΕΚ, μεσημέρι ντάλα καλοκαίρι για να της την… πουν για φάση που πήγε να την ευνοήσει διαιτητής και τελικά δεν την ευνόησε! Ποιοι; Αυτοί που έβλεπαν άριστους και δίκαιους επί μία εικοσαετία, τους Δημητρόπουλους και τους Ποντίκηδες, κι εκείνοι που έκαναν μέχρι και σύνθημα και πανηγύριζαν για σφαγή αντιπάλου και νίκη δική τους χάρη σε διαιτητή (περνάγαμε ωραία μαζί με τον Σπανέα κ.τ.λ.).

Και πραγματικά είναι να διερωτάται κανείς, ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζει, αν ασχολούνται με την ΑΕΚ και στα φιλικά, τι έχουν να πάθουν σε περίπτωση που την δουν και στο Τσάμπιονς Λιγκ;! Όπου προφανώς, είναι ένα ενδεχόμενο που δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται, γιατί σου λέει, αν η ΑΕΚ μας ξέφυγε αγωνιστικά μέσα σε κάτι μήνες, μόνο και μόνο, επιστρέφοντας στο σπίτι της, τι θα γίνει αν παίξει και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με όλα όσα θα συνεπάγεται αυτό;

Αυτό που μάλλον δεν έχουν όμως καταλάβει ή αρνούνται να το καταλάβουν, είναι ότι η ΑΕΚ έχει πλέον στεγανά ως ομάδα και είναι περιχαρακωμένη ως οικογένεια σε όλα! Μαζί με τα τείχη της «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ», που δεν θα πέσουν ποτέ. Αν έβλεπαν από μια μεριά, πόσο πολύ γελάει η ΑΕΚ ως οργανισμός, με τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια, θα λούφαζαν. Αλλά ευτυχώς δεν το βλέπουν και θα συνεχίσουν. Και κάπως έτσι, και την ΑΕΚ δεν θα μπορούν να αγγίξουν και θα εκτίθενται οι ίδιοι ανεπανόρθωτα. Όπως έγινε μέσα σε λίγη μόνο ώρα με τον Μακαμπού που τελικά δεν κράτησαν και τον Πινέδα που τελικά κράτησε η ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X