Η Ατλέτικο Μαδρίτης συζητάει με Τότεναμ για Χόιμπιεργκ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συζητάει με Τότεναμ για Χόιμπιεργκ
Photo Credits: INTIME

Διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ για την απόκτηση του Δανού μέσου, Πιερ Εμίλ Χόιμπιεργκ, ξεκίνησε η Ατλέτικο Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μεταγραφικό… οργασμό η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αφού ανακοίνωσε την απόκτηση των Σουγιουντσού και Γκαλάν, έχει συμφωνήσει με τον Αθπιλικουέτα, ενώ κινείται και για την απόκτηση του Χόιμπιεργκ!

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», οι Μαδριλένοι έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους Λονδρέζους για την απόκτηση του Δανού μέσου, ο οποίος ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από την Τοτεναμ και ενδιαφέρεται πολύ να παίξει στο Champions League με την ομάδα του Σιμεόνε.

Ο Χόιμπιεργκ αποτελεί βασικό «γρανάζι» στη μηχανή της Τότεναμ από το 2020, όταν ήρθε από τη Σαουθάμπτον, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει και η Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο, η Ατλέτικο προσχώρησε σε πρόταση και αυτή την στιγμή φαντάζει το φαβορί για την απόκτησή του, αφού παρότι η Τότεναμ δεν «καίγεται» για να πουλήσει, πιθανότατα τελικά να απαντήσει θετικά αν ικανοποιηθεί στο οικονομικό σκέλος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X