Ο Καραλής απαντά στα «ερυθρόλευκα στρουμφάκια»: «Unfair οι… Λάζαροι, ποιος πήγε να πάρει τον Πινέδα πριν τις 30/6; - H AEK κράτησε τον Πινέδα, ο Μακαμπού πήγε στο Ντουμπάι!» (ΦΩΤΟ)

Ο Καραλής απαντά στα «ερυθρόλευκα στρουμφάκια»: «Unfair οι… Λάζαροι, ποιος πήγε να πάρει τον Πινέδα πριν τις 30/6; - H AEK κράτησε τον Πινέδα, ο Μακαμπού πήγε στο Ντουμπάι!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Καραλής απαντά στα «ερυθρόλευκα στρουμφάκια» για Μπακαμπού και τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής με ανάρτησή του στο Instagram απάντησε στα μυθεύματα και τις ιστορίες για αγρίους που ανέφερε στο Instagram ο εκ των αντιπρόεδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς!

«Μιλάνε για unfair διαπραγματεύσεις οι…”Λαζαροι”!!! Μαααααλιστα…», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής και πρόθεσε: «Αφού όμως τους αρέσει το παιχνιδάκι των “αποκαλύψεων”, πάμε: α) ΠΟΙΟΣ πρόσφερε 8 μύρια (10 με τα bonus) για τον Pineda, ώστε να ΜΗΝ τον αγορασει η ΑΕΚ και να τον πάνε Αγγλία; (Λεπτομέρια: Πριν τις 30/6 ΔΕΝ ήταν ελεύθερος). β) Διπλά ή τριπλά έταζαν προμήθεια στον ατζέντη του για να “χαλάσει” την παραμονή στην ΑΕΚ; γ) Ποιος επέμενε να ΜΗΝ μπει ο όρος για “μη δανεισμό στον ΟΣΦΠ”, που έβαζε στο τραπέζι ο μάνατζερ του Μεξικανού ως προαπαιτούμενο;».

Και καταλήγοντας ο Γιάννης Καραλής επισημαίνει: «Και για να τελειώνουμε με τα ερυθρόλευκα στρουμφάκια: Τα συγχαρητήρια που θυμάμαι εγώ ήταν μετά τον τελικό του κυπέλλου. Γιατί κάπως έτσι αντί να τρέχουν και να μην φτάνουν έχουν λίγο χρόνο παραπάνω μπας και…σουλουπωθουν. Υ.γ Και στην τελική, η ΑΕΚ τον Πινέδα, που τον ήθελε, τον κράτησε εδώ. Ο Μπακαμπού, που τον ΘΕΛΑΤΕ, πήγε στο Ντουμπάι!»

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Καραλή:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yannis Karalis (@john_karalis.jk)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X