Στόπερ και εξτρέμ διαφοράς, όχι προσθήκες για να γίνουν!

Στόπερ και εξτρέμ διαφοράς, όχι προσθήκες για να γίνουν!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εξηγεί γιατί οι μεταγραφικές ανάγκες της ΑΕΚ απαγορεύεται να γίνουν με πίεση και βιασύνη και θυμίζει τι έγινε πέρυσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε μέρα που περνάει παρατηρεί εύκολα κανείς ότι προκύπτουν ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που φέρονται να απασχολούν την ΑΕΚ. Κι αν παλιά είχαμε το μοναδικό φαινόμενο να διαβάζουμε 50 ονόματα κάθε μεταγραφική περίοδο (κι ότι πετύχουμε που λέει ο λόγος) από τα ΜΜΕ, γεγονός απαράδεκτο για μένα, τώρα έχουμε περάσει στην εποχή των social media, η οποία είναι χειρότερη. Ήλπιζα ότι θα κοπεί αυτό το παραμύθι με την ονοματολογία με τον τρόπο που λειτουργεί η ΑΕΚ αλλά μάταια…

Γιατί τα βάζω με τα social media; Μα γιατί πλέον προκύπτουν από εκεί σενάρια απίθανα, επιστημονικής φαντασίας πραγματικά, με ονόματα και πόσα ασύλληπτα και όμως παρουσιάζονται σα περιπτώσεις που παίζουν και μάλιστα δυνατά. Νέα μάστιγα αυτή και άντε να γλιτώσεις. Στο μεταξύ επιχειρούν όσοι σου στέλνουν ονόματα παικτών να σε πείσουν ότι το ξέρουν… γκαραντί! Δηλαδή έχουν και εκ των έσω πληροφόρηση αφού ο γνωστός του γνωστού της γνωστής, έχει φίλο μέσα στην ΑΕΚ, ή ακόμη πιο πιασάρικο, έχει άτομο δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Μόνο σήμερα σύμφωνα με τα μηνύματα που έλαβα μόνο εγώ, inbox στα προφίλ μου στα συγκεκριμένα μέσα, οι νταμπλούχοι έκλειναν πέντε διαφορετικά στόπερ και μάλιστα όλες περιπτώσεις απ αυτές που λες “ναι μωρη παικτάρα”, άντε τώρα να βγάλεις άκρη μη τυχόν και ένα από αυτά, τελικά ΚΑΝΕΝΑ, να παίζει στο παρασκήνιο και να είναι σε διαπραγματεύσεις η ΑΕΚ. Δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω ποιους μου έστειλαν, επίσης θαρρώ πολλοί διαβάζοντας τούτο το κείμενο, ξέρουν αφού και οι ίδιοι θα έχετε λάβει ανάλογα μηνύματα, με ονόματα και …βιογραφικά.

Καταλαβαίνω απόλυτα και δικαιολογημένη είναι η λύσσα του κόσμου για να μάθει: για το στόπερ, για τον ακραίο επιθετικό, για τον φορ! Γενικά για οποιονδήποτε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ ανεξάρτητα από τη θέση που ψάχνεται η ομάδα. Αυτή είναι η ψύχωση που υπάρχει το καλοκαίρι και έως ότου αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων. Αλλά πρέπει να βλέπουμε το δάσος και να μη χανόμαστε στο δέντρο τη στιγμή που οφείλουμε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη μας σε όλα τα πρόσωπα που συντελούν την ομάδα του αγωνιστικές σχεδιασμού, ακόμη περισσότερο στον Ματίας Αλμέιδα που πλέον τον γνωρίζουμε και δεν συναινεί σε μεταγραφές για να καλύψουν μόνο θέσεις.

Στόπερ και εξτρέμ διαφοράς, όχι προσθήκες για να γίνουν!

Η ΑΕΚ ψάχνει ότι και πέρυσι, στόπερ και εξτρέμ, με τη διαφορα οτι έχει έτοιμη ομάδα και ίδιο προπονητή!

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από παίκτες πλέον που θα κάνουν τη διαφορά. Θα ρθουν και θα απογειώσουν τον εσωτερικό ανταγωνισμό και θα απογειώσει και τους υπόλοιπους που είναι ήδη στα ρόστερ. Όπως πέτυχε με τον Τσούμπερ όταν έχασε τη θέση του και μετά την επέμβαση γύρισε και έγινε ο παίκτης που κάνει τη διαφορά. Ή με τον Ρότα που έκανε εκπληκτικό πρώτο και παραπάνω μισό όταν είδε ότι αποκτήθηκε ο Σιντιμπέ για την ίδια θέση. Αλλά και πολλούς άλλους μην αρχίζω τώρα να γράφω ξανά για όλο το δυναμικό της ΑΕΚ και πόσο έξυπνα το αξιοποίησε και το απογείωσε ο Αλμέιδα.

Ετσι και τώρα οι νταμπλούχοι δεν ψάχνουν απλά έναν ακόμη για το κέντρο της άμυνάς τους. Ούτε έναν τέτοιο για το φτερό της επίθεσης. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από στόπερ και εξτρέμ που θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά και να διεκδικήσουν φανέλα βασικού! Το γνωρίζουν στον Δικέφαλο και δεν πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση από ενδεχόμενη πίεση που μπορεί στο άμεσο μέλλον να ασκηθεί χωρίς ουσιαστικά λόγο… Κοινώς απαγορεύεται να γίνουν με βιασύνη και πίεση οι κινήσεις που απαιτούνται από δω και στο εξής, αλλά να συνεχίσουν στο δρόμο της εύρεσης των ιδανικών για Champions league και διατήρηση των τίτλων στην χώρα.

Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι του αγωνιστικού της σχεδιασμού όπως ακριβώς ήθελε, σε αυτό το δεύτερο κομμάτι απαγορεύεται να λαθέψει, οφείλει να απογειώσει τον πήχη. Αν θεωρεί κάποιος ότι είναι ήδη αργά, ενώ έχουμε την ίδια ομάδα με πέρυσι και αυτοί που έπρεπε κράτησαν τον κορυφαίο όλων στο ελληνικό ποδόσφαιρο (σ.σ.: τον Πινέδα). Να θυμίσω δε πως πολλοί βασικοί (με κυριότερα τα στόπερ) αποκτήθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Δεν ήταν μόνο οι Βίντα και Μουκουντί. Εστιάζω σε αυτούς τους δύο διότι και τώρα κεντρικό αμυντικό αναζητεί η ομάδα.

Βέβαια θα μπορούσα να γράψω και τον Ελίασον, ο οποίος επίσης αποκτήθηκε μετά τη δουλειά του βασικού σταδίου προετοιμασίας, τη στιγμή που και φέτος η ΑΕΚ αναζητεί ακραίο επιθετικό, όπως είναι ο Σουηδός! Στόχος και επιθυμία είναι να έχουν την ίδια επιτυχία και αποτυχία ανταπόκριση αυτοι που περιμένουν στην ΑΕΚ για τις θέσεις που… καίγονται και συνιστούν προτεραιότητα και ας έρθουν πάλι μετά τον Ιούλιο. Όλα αυτά πέρυσι που ο Δικέφαλος δεν είχε έτοιμη βάση και 18αδα όπως έχει τούτη την εποχή και τον ίδιο προπονητή!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X