Wimbledon: Ανατροπή από τον Τσιτσιπά και πρόκριση στον επόμενο γύρο, νίκησε 3-2 τον Τιμ

Wimbledon: Ανατροπή από τον Τσιτσιπά και πρόκριση στον επόμενο γύρο, νίκησε 3-2 τον Τιμ

Νίκη για τον Τσιτσιπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε τον Ντόμινικ Τιμ σε θρίλερ των πέντε σετ και αύριο (6/7) θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο περίφημο Centre Court του Wimbledon.

Αλύγιστος ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, «υπέταξε» τον εμπνευσμένο Αυστριακό με 3-6, 7-6(1), 6-2, 6-7(5), 10-8 σε 3 ώρες και 56 λεπτά (σε διάστημα δύο ημερών) και έχει τώρα μεγάλο ραντεβού στον δεύτερο γύρο με το αγαπημένο παιδί των Βρετανών, τον Άντι Μάρεϊ (6/7, περίπου στις 20.00)

Μπορεί να χρειάστηκε πέντε σετ για να φτάσει στη μεγάλη νίκη, όμως ο Στεφ ήταν πραγματικά… άλλος άνθρωπος σε σχέση με τη χθεσινή του εμφάνιση. Αυτή τη φορά μπήκε πολύ δυνατά στο court, έπαιξε πολύ επιθετικά, σέρβιρε εξαιρετικά και επιτέλους έδειξε το all around παιχνίδι που διαθέτει, ανεβαίνοντας συνολικά 64 φορές στο φιλέ (46/64).

Και όλα αυτά κόντρα σε έναν παίκτη δεν είναι και πολύ… φίλος με το χορτάρι, όμως πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων μηνών!

Όπως είπαμε, λοιπόν, θα παίξει για πρώτη φορά στο κεντρικό court του Wimbledon, όμως θα πρέπει να είναι έτοιμος και πνευματικά, καθώς δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστεί το «θερμό» βρετανικό κοινό!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X