Επίσημο: Ανέλαβε την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ενρίκε

Επίσημο: Ανέλαβε την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ενρίκε
Photo Credits: INTIME

Προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν είναι με κάθε επισημότητα ο Λουίς Ενρίκε, με τους Γάλλους να ανακοινώνουν την πρόσληψή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εποχή Λουίς Ενρίκε και επίσημα στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την πρόσληψη του 53χρονου τεχνικού. Όπως έκαναν γνωστό οι Γάλλοι, ο Ισπανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το club.

Έτσι, ο Ενρίκε επιστρέφει ξανά στους πάγκους, καθώς από τον Δεκέμβριο του 2022, όταν και αποχώρησε από την εθνική Ισπανίας βρισκόταν χωρίς ομάδα, ενώ η Παρί θα είναι ο τρίτος σύλλογος που αναλαμβάνει μετά τις Μπαρτσελόνα, Ρόμα και Θέλτα.

«Είμαι χαρούμενος που φτάνω στο Παρίσι για να ζήσω μια νέα εμπειρία εδώ. Είναι τόσο συναρπαστικό να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, να ζεις σε αυτή την πόλη, να μαθαίνεις μια νέα γλώσσα και πάνω από όλα να προπονείς την Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε στην πρώτη του δήλωση ο Ισπανός τεχνικός.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X