ΑΕΚ: «Δεν έχουμε ιδέα για τον Κανός»

Η ΑΕΚ σε προχωρημένες επαφές με τη βασική επιλογή για στόπερ!
Photo Credits: INTIME

Τι λέει η ΑΕΚ για τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Σέρχι Κανός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνδέεουν τις τελευταίες ώρες την ΑΕΚ με τον Σέρχι Κανός.

Τόσο η Marca, όσο και ακόμα ένα μέσο από την Ισπανία έγραψαν πως η Ένωση είναι ανάμεσα  στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη που το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα γράφουν ότι εκτός του Δικεφάλου τον θέλει η Άντερλεχτ, αλλά εκείνος προτιμά την Βαλένθια.

Από τη μεριά της η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει πλήρη άγνοια για τα σχετικά δημοσιεύματα λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει… ιδέα για το αναφερόμενο ενδιαφέρον.

Η Marca έγραψε πως η Βαλένθια θέλει να πάρει ως ελεύθερο τον παίκτη από την Μπρέντφορντ έχοντας ως σύμμαχο την επιθυμία του Κανός να επιστρέψει στη La Liga. Ταυτόχρονα, στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι οι «νυχτερίδες» στην προσπάθειά τους να πείσουν την Μπρέντφορντ να τον αφήσει ελεύθερο προσφέρουν ως αντάλλαγμα ένα μελλοντικής πώλησης του παίκτη.

Και κάπου εκεί όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, υπάρχει διαφωνία. «Ο αγγλικός σύλλογος αυτή τη στιγμή δεν αποδέχεται αυτή την πρόταση της Βαλένθια και έχει και άλλες προσφορές από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άντερλεχτ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της “Marca” που ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι «οι τρεις σύλλογοι προσφέρουν καλύτερες συνθήκες στον ποδοσφαιριστή, αλλά ο Κανός προτιμά Ισπανία και Βαλένθια».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X