Marca: «ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Άντερλεχτ θέλουν τον Κανός - Προτιμά Ισπανία και Βαλένθια»

Marca: «ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Άντερλεχτ θέλουν τον Κανός - Προτιμά Ισπανία και Βαλένθια»
Photo Credits: INTIME

Νέο ρεπορτάζ για τον Κανός, τον οποίο σύμφωνα με τη Μarca θέλουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Άντερλεχτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στην Ισπανία με επίκεντρο τον Κανός και το ενδιαφέρον των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Άντερλεχτ, την ώρα που ο παίκτης δείχνει προτίμηση στην Ισπανία και τη Βαλένθια.

Όπως αναφέρει η “Marca“, η Βαλένθια θέλει να πάρει ως ελεύθερο τον παίκτη από την Μπρέντφορντ έχοντας ως σύμμαχο την επιθυμία του Κανός να επιστρέψει στη La Liga. Ταυτόχρονα, στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι οι «νυχτερίδες» στην προσπάθειά τους να πείσουν την Μπρέντφορντ να τον αφήσει ελεύθερο προσφέρουν ως αντάλλαγμα ένα μελλοντικής πώλησης του παίκτη.

Και κάπου εκεί όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, υπάρχει διαφωνία. «Ο αγγλικός σύλλογος αυτή τη στιγμή δεν αποδέχεται αυτή την πρόταση της Βαλένθια και έχει και άλλες προσφορές από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άντερλεχτ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της “Marca” που ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι «οι τρεις σύλλογοι προσφέρουν καλύτερες συνθήκες στον ποδοσφαιριστή, αλλά ο Κανός προτιμά Ισπανία και Βαλένθια».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X