Φρίκη στην Βραζιλία: Βρέθηκε αποκεφαλισμένος νεαρός ποδοσφαιριστής

Φρίκη στην Βραζιλία: Βρέθηκε αποκεφαλισμένος νεαρός ποδοσφαιριστής
Photo Credits: INTIME

Ένα φρικτό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη Βραζιλία, καθώς νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε δολοφονημένος στις όχθες ποταμού Ιγκουάτεμι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ στην Βραζιλία με τη δολοφονία νεαρού ποδοσφαιριστή!

Όπως ενημερώνουν τα Μέσα της χώρας ο Βινίσιους Σκάλνι, που αγωνιζόταν σε ερασιτεχνική ομάδα της πόλης Σέτε Κουέδας, βρέθηκε αποκεφαλισμένος και διαμελισμένος στις παρυφές του ποταμού Ιγκουάτεμι!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο νεαρός, μετά την τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του, βρέθηκε σύμφωνα με μαρτυρίες, σε πάρτι με συμπαίκτες του και μετά την αποχώρηση του εξαφανίστηκε.

Δέκα ημέρες μετά μέλη του σώματος του βρέθηκαν σε διάφορα σημεία γύρω από τον ποταμό, με τις έρευνες να καρποφορούν τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η υπόθεση διαλευκάνθηκε εξαιτίας των τατουάζ που έφερε στο σώμα.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βραζιλίας, ως κύρια ύποπτη για τη δολοφονία του Βινίσιους Σκάλνι, παρουσιάζεται η πρώην σύντροφος του, με το βασικότερο αίτιο να εντοπίζεται σε λόγους ζηλείας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X